№1 Самый популярный портал по трудоустройству

Apskaitininkas

1150-1400 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Рассчитать »
Нетто в месяц
Открыто для людей с инвалидностью
Panevėžys, Kupiškis, Pasvalys - Alvas Group

Jūsų laukia:

Užtikrinta, ilgalaikė darbo vieta patikimoje, žinomoje įmonėje; sąžiningas finansinis atlygis ir motyvavimo sistema, patogus biuras, profesionalios darbo priemonės, pagarbūs tarpusavio santykiai ir jaukios kolektyvo tradicijos, įdomus darbas sėkmingai dirbančioje logistikos paslaugas teikiančioje įmonėje, profesinis tobulėjimas;

Norėtume pasiūlymą pristatyti Jums išsamiai, todėl siųskite savo gyvenimo aprašymą – pasikalbėkime. Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Tikimės, kad Jūs:

Turite aukštąjį aukštąjį koleginį išsilavinimą ir panašaus darbo patirtį (apskaitos dokumentų tvarkymas logistikos įmonėje - būtų puikus privalumas) bei puikiai bendraujate rusų k. (anglų k. įgūdžius laikytume stipriu privalumu). Jūsų darbe prireiks darbo kompiuteriu įgūdžių, bei vairuotojo pažymėjimo. Labai vertinsime, jei esate atsakingas, profesionaliai bendraujantis žmogus ir draugiškas kolega.

Privalumas: darbas „Rivile“ apskaitos programa.

Apie įmonę

UAB „Alvas ir Ko“ – didmeninės prekybos įmonė, turinti gamybos padalinį, daugiau nei 15-os pasaulinių maisto priedų gamintojų atstovė, turinti išskirtines atstovavimo teises Lietuvoje. Nuo 1991 m. gaminame, fasuojame ir parduodame maistinius ingredientus, maisto priedus, riešutus, džiovintus vaisius ir daržoves, sėklas, prieskonius ir jų mišinius, konditerijos priedus, sausą grietinėlę, pipirus, druską, daug rūšių cukraus bei jo pakaitalus, tokius kaip stevija, fruktozė. O šiuo metu esame didžiausi kakavos produktų importuotojai Lietuvoje. Savo produkciją eksportuojame į Latviją, Estiją, Airiją, Angliją, Švediją, Vokietiją. Sužinokite apie mus daugiau mūsų internetinėje svetainėje www.alvas.lt.

Darbo pobūdis

PVM sąskaitų – faktūrų išrašymas (lietuvių, anglų ir rusų k.), apyskaitų ruošimas, ataskaitų ruošimas, eksporto dokumentų parengimas muitinės procedūroms (rusų k.) ;

Darbo režimas: nuolatinis pirmadienis - penktadienis, pamainomis. Išeiginė: šeštadienis, sekmadienis.

Įmonė siūlo

Darbo ir laisvalaikio balansas

Lankstus darbo grafikas

Sveikatingumas

Sveikatos draudimas

Biuras

Dviračių saugykla

Atlyginimas

1150-1400 €/mėn. neatskaičius mokesčių

Alvas Group

Alvas Group - tai viena didžiausių, 4 įmonių grupė įsikurusi Aukštaitijos sostinėje Panevėžyje. Įmonė skaičiuoja jau 32 metus rinkoje ir joje dirba virš 300 darbuotojų.
Посмотреть все объявления этой компании (3)
informacija apie Alvas Group
2667 €
Vid. atlyginimas bruto
(75% didesnis už LT vidurkį)
33
Darbuotojų skaičius
30-50 mln. €
Доход 2023 г.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 1703 €
25% uždirba 1703-2443 €
25% uždirba 2443-3287 €
25% uždirba nuo 3287 €

Вас также может заинтересовать: