Aptarnaujančio personalo darbo kokybę, jų darbo organizavimą bei kontrolę;
sklandų baro darbą, tvarkingos ir reprezentatyvios aplinkos palaikymą bei laimingus klientus;
aptarnavimo kokybės standartų užtikrinimą;
darbuotojų darbo grafikų sudarymą, reikiamų ataskaitų rengimą bei žaliavų užsakymą;
smulkių, o kartais ir sudėtingesnių problemų operatyvų sprendimą;
naujų idėjų, galinčių pagerinti baro darbo kokybę, generavimą.
Reikalavimai darbuotojui:
Patirtis viešojo maitinimo sektoriuje vadovaujančiose pareigose;
bendras supratimas apie restorano veiklos specifiką, sanitarines taisykles bei malonų klientų aptarnavimą;
gebėjimas organizuoti darbą, valdyti personalą ir užtikrinti aukštą aptarnavimo lygį;
puikūs tarpasmeniniai gebėjimai ir sugebėjimas bendrauti su įvairialypiais klientais;
kūrybiškumas, noras tobulėti ir prisidėti prie verslo plėtros.
Atlyginimas
1200-1500 €/mėn. į rankas
Tikslus atlyginimas aptariamas darbo pokalbio metu.
UAB „Gaisrinė“
Naujai atsidarančiam taškui restobaras Gaisrinė kviečia aktyvius, kūrybingus ir iššūkių nebijančius kandidatus prisijungti prie mūsų komandos ir kartu kurti nepakartojamą patirtį.