№1 Самый популярный портал по трудоустройству
Объявление о работе неактивно
Вы не можете больше претендовать на это объявление о работе, но посмотрите другие:
UAB „Rankis“

Elektroninės parduotuvės administratorius (-ė)

850-1000 €/mėn. Į rankas
Vilnius - UAB „Rankis“

Mūsų pasiūlymas

Siūlome ilgalaikę karjerą augančioje kompanijoje. Užtikrinsime komandos patirtį ir palaikymą sėkmingam Jūsų startui, dėmesį Jūsų idėjoms, pagarbą Jūsų laikui. Žadame patogias darbui sąlygas mūsų biure ir galimybę dalį darbo atlikti nuotoliniu būdu, smagius kolegas, šiuolaikiškas darbo priemones, įdomias užduotis, nuolatinio tobulėjimo galimybes ir sąžiningą atlygį. Sukurkite savo sėkmės istoriją kartu su mumis!
Siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu ir atrankos konfidencialumu pasirūpinsime tinkamai.

Būsimos užduotys ir atsakomybės

Naujų prekių įkėlimas į el. parduotuvę, automatiškai įkeliamų prekių kortelių korekcijos ir priežiūra. Mažmeninės ir didmeninės kainodaros valdymas el. parduotuvėje: kasdieniniai nedidelių prekių kiekių kainų pokyčiai, periodiniai didelių apimčių kainų pokyčiai, kainų akcijų nustatymas ir t.t. Pagalba ir bendradarbiavimas su el. parduotuvės, didmenos, marketingo skyriumi. Nedidelių ataskaitų parengimas apie situaciją rinkoje.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite panašaus darbo patirties, puikiai dirbate kompiuteriu MS Office (ypač Excel) ir greitai mokotės naujų dalykų, rašote lietuvių k. be klaidų, vidutinės anglų kalbos žinios, dirbate atsakingai, kruopščiai ir tiksliai, tiek savarankiškai, tiek komandoje.
Tikimes, kad turite analitinį mąstymą.
Darbo patirtis su prekių kainodara, bei didelių informacijos kiekių apdorojimų - būtų privalumas!
Jei turite tikslų ir svajonių – mes galime būti ta komanda, kuri padės juos pasiekti. Siųskite savo C.V. dabar, nepraleiskite nė vienos galimybės.

Atlyginimas

850-1000 €/mėn. į rankas
priklausomai nuo Jūsų kompetencijos.
UAB „Rankis“

UAB „Rankis“

UAB “Rankis” – jau 15 metų veikianti technikos sprendimų kompanija. Klientai mus pažįsta kaip patikimus įrankių ir sodo technikos pardavėjus ir džiaugiasi visu paslaugų spektru: mažmenine ir didmenine prekyba, galimybe įsigyti produktu el.parduotuvėje. Teikiame ir serviso paslaugas bei atsargines detales visiems elektriniams, akumuliatoriniams įrankiams, sodo technikai, vykdome garantinį ir pogarantinį remontą. Siekiame tapti labiausiai į klientų patirtį orientuota, pažangiausia ir tvariausia technikos sprendimų kompanija. Vadovaujamės šiomis vertybėmis: sąžiningumas, komandinis darbas, laisvė ir atsakomybė, tobulėjimas, bendravimas ir džiaugsmas.
Mes padedame klientams kurti pasaulį ir rūpintis juo!
Sužinokite apie mus daugiau interneto svetainėje
Kviečiame į komandą šioms pareigoms:
informacija apie UAB „Rankis“
1673 €
Vid. atlyginimas bruto
(10% didesnis už LT vidurkį)
23
Darbuotojų skaičius
5-10 mln. €
Pajamos 2021 m.