№1 Самый популярный портал по трудоустройству
Объявление о работе неактивно
Вы не можете больше претендовать на это объявление о работе, но посмотрите другие:
EVERWEST, UAB

Dedikuoto transporto vadybininkas (-ė) (TNDM Trucking)

1790-2240 €/mon. Gross
Рассчитать »
Нетто в месяц
Vilnius - EVERWEST, UAB

Job description

Mes kuriame atsakingą ateities logistiką! Turime strateginę svajonę – iki 2026 metų būti tarp TOP10 logistikos sektoriaus lyderių Europoje. Šis ambicingas tikslas suteikia mūsų kasdieniam darbui dar didesnės prasmės ir įkvepia kaskart pranokti save. Kartu kurdami modernią ir pažangią tarptautinę įmonę, puoselėjame atvirą ir draugišką įmonės kultūrą, kurios pagrindas – pagarba vienas kitam. Jei ir tau svarbios šios vertybės bei nori augti įmonėje, kuri siūlo neribotas galimybes, prisijunk prie „Girtekos“, imkis iniciatyvos ir kurk savo karjerą.

TNDM Trucking yra nepriklausoma Girteka grupės narė, teikianti dedikuoto vežėjo paslaugas. Šiuo metu į komandą kviečiame prisijungti Dedikuoto transporto vadybininką (-ę).

Tavo atsakomybės:

  • Santykių su esamais įmonės klientais palaikymas ir kokybiško jų aptarnavimo užtikrinimas
  • Bendradarbiavimas su vairuotojais ir klientais, sprendžiant nesklandumus, kylančius krovinio transportavimo metu
  • Tarptautinių pervežimų transporto maršrutų planavimas bei transporto judėjimo valdymas
  • Pavaldžių tolimųjų reisų vairuotojų darbo apskaitos vedimas, planavimas ir jų darbo kontrolė

Mūsų lūkesčiai:

  • Geros rusų kalbos žinios (žodžiu) bei anglų kalbos žinios (tiek žodžiu, tiek raštu)
  • Transporto pervežimo srities išmanymas - didelis privalumas
  • Gebėjimas dirbti aktyvioje ir dinamiškoje aplinkoje, operatyviai reaguoti ir spręsti problemas
  • Gebėjimas organizuoti savo darbą, atidumas, atsakingumas
  • Motyvacija dirbti transporto srityje

Mes siūlome:

  • Karjeros galimybes. Galėsi augti kartu su mūsų įmone ir kurti tokį karjeros kelią, apie kokį svajoji. Net 77 proc. mūsų vadovų išaugo įmonės viduje ir net 30 proc. kolegų kasmet pakyla karjeros laiptais.
  • Nuolatinį ugdymą ir tobulėjimą. Čia puoselėjame įmonės kultūrą, kuri skatina tobulėti. Mūsų įmonėje galėsi mokytis įgyvendinant įdomius projektus, dalyvaujant darbinėse sesijose ar išoriniuose mokymuose. Turime vidinę mokymų platformą, mentorystės ir vadovų ugdymo programas.
  • Sveikatą ir gerą savijautą užtikrinančias priemones. Kompensuosime 50 proc. pusryčių ir pietų, kasdien vaišiname vaisiais, pradžiuginame pyragais. Taip pat suteikiame suteikiame sveikatos draudimą, galimybę sportuoti su kolegomis, nemokamai konsultuotis su psichologu bei partnerių nuolaidas.
  • Lankstumą. Suteikiame galimybę 30 dienų dirbti iš bet kurios ES ar Šengeno šalies. Jei norėsi savanoriauti, suteiksime apmokamą darbo dieną savanorystei bei galėsi pasinaudoti geriems darbams skirtu fondu.
  • Pripažinimą ir apdovanojimą. Džiaugsiesi laisva diena gimimo dienos proga ir dovanomis per šventes. Vertiname lojalumą, sveikiname ir apdovanojame darbo įmonėje sukakties proga. Renkame vertybiškiausius įmonės darbuotojus, dalyvaujame komandą suburiančiuose renginiuose, jungiamės į bendraminčių klubus.

Mėnesinis atlyginimas (bruto): nuo 1790 € iki 2240 €. Papildomai mokama kintanti atlygio dalis, priklausanti nuo darbo rezultatų. Konkretus darbo užmokestis ir kintantys priedai siūloma atsižvelgiant į darbo patirtį, kompetenciją bei atitikimą kitiems pareigybės reikalavimams.

Salary

1790-2240 €/mon. gross
EVERWEST, UAB

EVERWEST, UAB

„Everwest“ yra 27 metų krovinių pervežimo patirtį turinti, daugiau nei 2400 nuosavų vilkikų parką valdanti transporto įmonė, paslaugas koncentruojanti Rytų šalių ir Azijos rinkose. Kartu su daugiau nei 6000 darbuotojų komanda „Everwest nuolat plečia veiklą naujose rinkose, diegdama modernius ir tvarius sprendimus bei stiprindama savo lyderystę individualių, į klientą orientuotų logistikos paslaugų srityje. Everwest paslaugas renkasi visame pasaulyje žinomi prekės ženklai.