№1 Самый популярный портал по трудоустройству
Объявление о работе неактивно
Вы не можете больше претендовать на это объявление о работе, но посмотрите другие:
VšĮ „European Life Science and Knowledge Institute“

LĖŠŲ PRITRAUKIMO VADOVAS (-Ė)

1700-2500 €/mėn. Į rankas
Vilnius - VšĮ „European Life Science and Knowledge Institute“

European Life Science and Knowledge Institute pasiūlymas

Kviečiame ilgalaikei, sėkmingai karjerai įmonėje, vykdančioje prasmingą veiklą. Siūlome erdvę idėjoms ir nuolatinio tobulėjimo potencialą - kartu kursime lėšų pritraukimo kultūrą įmonėje. Profesionalūs kolegos bei išoriniai ekspertai padės siekiant tikslų.
Užtikrinsime patogias darbui sąlygas, profesionalias darbo priemones, parkavimo vietą bei galimybę dirbti biure ar nuotoliu. Žadame sąžiningą atlygį ir įkvepiančias motyvavimo priemones.
Norėtume pristatyti pasiūlymą išsamiau, todėl siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Būsimos užduotys ir atsakomybės

Tikslas – pritraukti lėšų vykdomiems projektams.
Tad šiame darbe dalyvausite kuriant lėšų pritraukimo strateginį planą, spręsite dėl paramos pritraukimo kanalų ir būdų, koordinuosite procesus, planuosite, įgyvendinsite lėšų pritraukimo kampanijas, koordinuosite lėšų pritraukimo komunikaciją. Taip pat megsite NVO - verslo partnerystes, užtikrinsite ilgalaikius santykius su rėmėjais.
Detaliau – susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite aukštąjį išsilavinimą ir sėkmingos darbo patirties pardavimų, rinkodaros ar lėšų pritraukimo srityse bei patirties plėtojant, palaikant partnerystes; puikiai kalbate ir rašote lietuvių bei anglų kalbomis; turite tvirtus strateginio planavimo, procesų ir projektų valdymo įgūdžius; išmanote rinkodaros ir išorinės komunikacijos principus.
Jei dirbate atsakingai, planuojate kruopščiai, rezultato siekiate atkakliai, bendraujate profesionaliai ir suprantate tinklaveikos vertę, nedelskite – siųskite savo CV jau šiandien! Susipažinkime.

Atlyginimas

1700-2500 €/mėn. į rankas
Pirmasis skaičius – fiksuota atlyginimo dalis, antrasis – planuojamas atlyginimo dydis su priedais už darbo rezultatus. Bet aptarkime Jūsų lūkesčius ir mūsų galimybes !
VšĮ „European Life Science and Knowledge Institute“

VšĮ „European Life Science and Knowledge Institute“

VšĮ „European Life Science and Knowledge Institute“ – sėkmingai veikianti nevyriausybinė organizacija. Mūsų tikslas - remti stiprių, tvarių, nuoseklių ir subalansuotų sveikatos, socialinių bei švietimo sistemų kūrimą, vystymą, augimą ir tobulėjimą.
Mūsų veikla grindžiama pamatinėmis žmogaus teisėmis, demokratinėmis vertybėmis, valstybės, visuomenės ir specialistų kompetencija ir kvalifikacija, profesionalumu, dalykišku įsitraukimu ir visapusiška tarpusavio pagarba bei pagalba.
Skatiname visų atitinkamos sistemos dalyvių atvirumą, atskaitomybę bei atsakomybę už jų sprendimus ir dalyvavimą šioje sistemoje.
Sužinokite apie mus daugiau internete:


Sėkmingi projektai įkvepia judėti pirmyn, todėl į komandą kviečiame profesionalą šioms pareigoms:
informacija apie VšĮ „European Life Science and Knowledge Institute“
1398 €
Vid. atlyginimas bruto
7
Darbuotojų skaičius
200-300 tūkst. €
Pajamos 2022 m.

Вас также может заинтересовать: