№1 Самый популярный портал по трудоустройству

LIETUVOS RESPUBLIKOS SUSISIEKIMO MINISTERIJOS BIUDŽETO IR INVESTICIJŲ DEPARTAMENTO STRATEGINIO PLANAVIMO SKYRIAUS VYRIAUSIASIS SPECIALISTAS

2053 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Рассчитать »
Нетто в месяц
Vilnius - Lietuvos Respublikos susisiekimo ministerija

Darbo pobūdis

Pagrindinė veiklos sritis: pagalba valstybės ar vietos valdžią įgyvendinantiems asmenims atliekant jiems nustatytas funkcijas, išskyrus vidaus administravimo funkcijas, kaip jos apibrėžtos Viešojo administravimo įstatyme (valstybės strategijų, strateginio lygmens ir nacionalinių programavimo lygmens planavimo dokumentų rengimas).
Papildoma (-os) veiklos sritis (-ys): administracinių sprendimų priėmimas.
Funkcijos
  • Apdoroja su valstybės strategijų ir (ar) su strateginio lygmens ir (ar) su nacionalinių programavimo lygmens ir (ar) su veiklos lygmens planavimo dokumentų rengimu susijusią informaciją arba prireikus koordinuoja su valstybės strategijų ir (ar) su strateginio lygmens ir (ar) su nacionalinių programavimo lygmens ir (ar) su veiklos lygmens planavimo dokumentų rengimu susijusios informacijos apdorojimą.
  • Rengia ir teikia pasiūlymus su valstybės strategijų ir (ar) su strateginio lygmens ir (ar) su nacionalinių programavimo lygmens ir (ar) su veiklos lygmens planavimo dokumentų rengimu susijusiais klausimais.
  • Rengia teisės aktų projektus bei kitus dokumentus, susijusius su valstybės strategijų ir (ar) su strateginio lygmens ir (ar) su nacionalinių programavimo lygmens ir (ar) su veiklos lygmens planavimo dokumentų įgyvendinimu ar stebėsena arba prireikus koordinuoja teisės aktų projektų bei kitų dokumentų dėl valstybės strategijų ir (ar) dėl strateginio lygmens ir (ar) dėl nacionalinių programavimo lygmens ir (ar) dėl veiklos lygmens planavimo dokumentų įgyvendinimo ar stebėsenos rengimą.
  • Rengia ir teikia informaciją su valstybės strategijų ir (ar) su strateginio lygmens ir (ar) su nacionalinių programavimo lygmens ir (ar) su veiklos lygmens planavimo dokumentų įgyvendinimu susijusiais sudėtingais klausimais arba prireikus koordinuoja informacijos su valstybės strategijų ir (ar) su strateginio lygmens ir (ar) su nacionalinių programavimo lygmens ir (ar) su veiklos lygmens planavimo dokumentų įgyvendinimu susijusiais sudėtingais klausimais rengimą ir teikimą.
  • Atlieka valstybės strategijų ir (ar) strateginio lygmens ir (ar) nacionalinių programavimo lygmens ir (ar) veiklos lygmens planavimo dokumentų įgyvendinimo stebėseną ir vertinimą arba prireikus koordinuoja valstybės strategijų ir (ar) strateginio lygmens ir (ar) nacionalinių programavimo lygmens ir (ar) veiklos lygmens planavimo dokumentų įgyvendinimą ir vertinimą.
  • Apdoroja su administracinių sprendimų priėmimu susijusią informaciją arba prireikus koordinuoja su administracinių sprendimų priėmimu susijusios informacijos apdorojimą.
  • Konsultuoja priskirtos srities klausimais.
  • Organizuoja administracinių sprendimų priėmimo procesą arba prireikus koordinuoja administracinių sprendimų priėmimo proceso organizavimą.
  • Nagrinėja prašymus ir skundus sudėtingais klausimais dėl administracinių sprendimų priėmimo veiklų vykdymo, rengia administracinius sprendimus ir atsakymus arba prireikus koordinuoja prašymų ir skundų sudėtingais klausimais dėl administracinių sprendimų priėmimo veiklų vykdymo nagrinėjimą arba prireikus koordinuoja administracinių sprendimų ir atsakymų rengimą.
  • Rengia ir teikia informaciją su administracinių sprendimų priėmimu susijusiais sudėtingais klausimais arba prireikus koordinuoja informacijos su administracinių sprendimų priėmimu susijusiais sudėtingais klausimais rengimą ir teikimą.
  • Rengia teisės aktų projektus ir kitus susijusius dokumentus dėl administracinių sprendimų priėmimo arba prireikus koordinuoja teisės aktų projektų ir kitų susijusių dokumentų dėl administracinių sprendimų priėmimo rengimą.
  • Rengia ir teikia pasiūlymus su administracinių sprendimų priėmimu susijusiais klausimais.
  • Vykdo kitus nenuolatinio pobūdžio su struktūrinio padalinio veikla susijusius pavedimus.
  • Rengia informaciją ir teikia pasiūlymus dėl susisiekimo sektoriui (transporto ir elektroninių ryšių sritys) planuojamų investicijų, numatomų finansuoti ES struktūrinių fondų ir kitos tarptautinės finansinės paramos lėšomis, planuoja ES struktūrinių fondų priemonių įgyvendinimą.
  • Rengia, derina su suinteresuotomis institucijomis, teikia tvirtinti ir prireikus tikslina susisiekimo sektoriaus 2021-2027 m. ES struktūrinių fondų investicijų strateginius ir kitus planavimo dokumentus, susijusius su ES struktūrinių fondų lėšų planavimu ir projektų finansavimu.
  • Teikia pasiūlymus dėl 2022-2030 metų Susisiekimo plėtros programos, jos priedų ir programos įgyvendinimo keitimo teikia pasiūlymus dėl 2021-2030 metų Nacionalinio pažangos plano tikslinimo.
  • Rengia, derina su suinteresuotomis institucijomis Plėtros programos pažangos priemones.
  • Rengia ir derina Lietuvos Respublikos poziciją ES institucijose ir jų darbo organuose nagrinėjamais klausimais, susijusiais su ES fondų investicijų skyrimu.
  • Vykdo kitas tarpinės institucijos funkcijas, nustatytas Lietuvos Respublikos finansų ministro patvirtintose 2021-2027 metų Europos Sąjungos fondų investicijų programos ir Ekonomikos gaivinimo ir atsparumo didinimo plano ,,Naujos kartos Lietuva,, įgyvendinimo taisyklėse.

Reikalavimai darbuotojui

1. išsilavinimas – aukštasis universitetinis išsilavinimas (bakalauro kvalifikacinis laipsnis) arba jam lygiavertė aukštojo mokslo kvalifikacija;
studijų kryptis – transporto inžinerija (arba).
studijų kryptis – viešasis administravimas (arba).
studijų kryptis – politikos mokslai (arba).
studijų kryptis – ekonomika.
2. Užsienio kalbos mokėjimo reikalavimai:
kalba - anglų;
kalbos mokėjimo lygis – B1.

Dokumentų pateikimas

Atlyginimas

2053 €/mėn. neatskaičius mokesčių

Lietuvos Respublikos susisiekimo ministerija

Susisiekimo ministerija yra valstybės valdymo institucija, kuri formuoja
politiką kelių, geležinkelių, oro transporto, pašto ir elektroninių ryšių
srityse. Artimiausiais metais Susisiekimo ministerija didžiausią dėmesį
skirs žaliajam kursui, inovacijų ir skaitmeninimo diegimui ir plėtojimui.
Посмотреть все объявления этой компании (2)
informacija apie Lietuvos Respublikos susisiekimo ministerija
3365 €
Vid. atlyginimas bruto
(2 kartus didesnis už LT vidurkį)
179
Darbuotojų skaičius
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 2752 €
25% uždirba 2752-3192 €
25% uždirba 3192-3756 €
25% uždirba nuo 3756 €

Вас также может заинтересовать: