№1 Самый популярный портал по трудоустройству

Logopedas

1000-1500 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Рассчитать »
Нетто в месяц
Vilnius - VšĮ „Mamų unijos Šeimos namai“

Darbo pobūdis

Specialusis pedagogas, logopedas turi žinoti ir išmanyti specialiųjų poreikių vaikų mokymosi programas, jo darbą reglamentuojančius teisės aktus. Specialusis pedagogas, logopedas atlieka šias funkcijas: organizuoja individualias, pogrupines ir grupines pratybas, dalyvauja vaiko kompleksiniame tyrime ir padeda nustatyti sutrikimo pobūdį, vaikų specifinius individualius poreikius, atsako už darbe naudojamų metodų pasirinkimą ir korektišką jų panaudojimą, atsako už duomenų apie vaiką konfidencialumą, konsultuojasi su kolegomis, tėvais (globėjais, rūpintojais).

Reikalavimai darbuotojui

Šiuo metu ieškome logopedo - 0,5 etato darbui vakarais. Darbas su specialiųjų poreikių ir kalbos bei komunikacijos sutrikimų turinčiais mokiniais.

Atlyginimas

1000-1500 €/mėn. neatskaičius mokesčių

VšĮ „Mamų unijos Šeimos namai“

Mamų unija tai - Paramos labdaros fondas, kuris 15 metų rūpinasi KIEKVIENU Lietuvos vaiku susirgusiu onkologine liga. Fondo misija – siekti, kad kiekvienam vaikui, paliestam onkologinės ligos, ir jo šeimai būtų suteikta pilnavertė kompleksinė pagalba ligos metu, dėti pastangas, kad keistųsi visuomenės požiūris į negalią turinčius vaikus.

Begalinis noras padėti, mus paskatino plėsti fondo veiklas. Su didžiuliu džiaugsmu, nekantrumu ir atsakomybe Mamų unija atidaro Reabilitacijos centrą, kuriame teiksime pagalbą sergantiems vaikams. Kviečiame jungtis prie šios veiklos, kurti profesionalią komandą ir prisidėti prie gražių bei prasmingų darbų 😊
Посмотреть все объявления этой компании (2)
informacija apie VšĮ „Mamų unijos Šeimos namai“
1309 €
Vid. atlyginimas bruto
6
Darbuotojų skaičius
20-30 tūkst. €
Доход 2023 г.