№1 Самый популярный портал по трудоустройству
Объявление о работе неактивно
Вы не можете больше претендовать на это объявление о работе, но посмотрите другие:
MV GROUP

„NESPRESSO“ PARDAVĖJAS (-A) - KONSULTANTAS (-Ė) VILNIUJE 0,5 ir 1 ETATO

6,24 €/val. Neatskaičius mokesčių
Vilnius - MV GROUP

Trumpas pozicijos aprašymas

Ieškome atsidavusio ir motyvuoto pardavėjo-konsultanto mūsų „Nespresso“ parduotuvei Vilniuje. Jei gerai išmanote mažmeninę prekybą ir konkurencinę aplinką, kurioje veikia „Nespresso“, galite prisidėti prie šio prekės ženklo augimo.
„Nespresso“ – tai kokybės ir naujovių ženklas. Mūsų istorija prasidėjo nuo paprastos, bet revoliucinės idėjos suteikti galimybę kiekvienam pasigaminti nepriekaištingą espresso puodelį taip, tarsi jis būtų pagamintas įgudusio baristos.

Pastebėjus, jog vartotojai vis labiau vertina kokybišką kavą, 2017 metais Nespresso pradėjo savo veiklą ir Baltijos šalyse. Mūsų siekis tapti labiausiai džiuginančios kavos prekiniu ženklu bei tiekti aukščiausios kokybės kavą, kurią galima gerti ir namuose, ir mieste.


Ką turėsite daryti...
  • Užtikrinti aukščiausios kokybės klientų patirtį išskirtinai aptarnaudami klientus ir nepriekaištingai atlikdami visus parduotuvės darbus.
  • Priimti klientus parduotuvėje ir prisitaikyti prie jų poreikių.
  • Išdidžiai ir aistringai atstovauti „Nespresso“ prekės ženklui.
  • Laisvai kalbėti angliškai ir (arba) rusiškai.

Imtis atsakomybės, rodyti iniciatyvą. Už tai būsite atlyginti puikiomis galimybėmis.

Kaip būti sėkmingu darbuotoju

Kaip ir mūsų prekės ženklo ambasadorius George Clooney, „Nespresso“ kava yra novatoriška, stilinga, rafinuota ir jai sunku atsispirti. Mes norime, kad kiekvienas klientas jaustųsi ypatingas, todėl tam užtikrinti reikia jūsų aistros ir charizmos. Nesvarbu, ar klientai paprašys stiprios „Ristretto“, ar vaisinės „Vivalto“, – jūs būsite pasirengę ne tik juos aptarnauti, bet ir garsinti mūsų unikalų prekės ženklą.


Ieškome savimi pasitikinčių ir charizmatiškų darbuotojų, galinčių užtikrinti išskirtinį klientų aptarnavimą remiantis stipriais bendravimo ir tarpasmeniniais įgūdžiais bei galinčių pademonstruoti:
  • gebėjimą greitai užmegzti tvirtus darbo santykius su klientais ir mielai suteikti pagalbą, kai jos reikia;
  • patirtį mažmeninės prekybos sektoriuje. Pageidautina – prabangos segmente, nors apsvarstysime ir kandidatus iš kitų segmentų, turinčius reikiamų įgūdžių.

Savo ruožtu „Nespresso“ siūlo:

  • aukščiausios klasės mokymus,
  • puikias kvalifikacijos kėlimo galimybes, galimybes augti,
  • draugišką ir progresyvią grupę,
  • darbą vienoje didžiausių įmonių grupių Baltijos šalyse.
Norėdami sužinoti daugiau apie „Nespresso“, apsilankykite:

Kandidatas, siųsdamas savo gyvenimo aprašymą (CV), motyvacinį laišką ar kitus dokumentus, sutinka ir suteikia teisę duomenų valdytojui UAB „Mineraliniai vandenys“, buveinės adresas Aukštaičių g.7, Vilnius, tvarkyti jo asmens duomenis atrankos į darbo vietą (-as) vykdymo ir kandidatūros vertinimo tikslais. Daugiau informacijos apie asmens duomenų tvarkymą pateikiame asmens duomenų privatumo politikoje, kurią rasite mūsų interneto svetainėje mvgroup.eu/distribution/.

Atlyginimas

6,24 €/val. neatskaičius mokesčių
MV GROUP

MV GROUP

MV GROUP“ – viena didžiausių verslo grupių Baltijos šalyse, veiklą pradėjusi 1992 metais.

Nedidelė mineralinio vandens parduotuvė per keletą dešimtmečių išsivystė į veržlią ir inovatyvią verslo grupę, valdančią įmones, veikiančias 4 sektoriuose. Gamybos sektoriui atstovauja „Stumbro“, „Alitos“, „Anykščių vyno“ ir „Gubernijos“ gamyklos, prekių platinimu Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Lenkijoje užsiima „MV GROUP Distribution“ įmonės „Mineraliniai vandenys“, „MV Latvia“, „MV Eesti“, „MV Poland“, logistika – „MV GROUP Logistics“ įmonė, o mažmeninė prekyba vykdoma „Bottlery“ ir „Nespresso“ parduotuvėse.