№1 Самый популярный портал по трудоустройству
Объявление о работе неактивно
Вы не можете больше претендовать на это объявление о работе, но посмотрите другие:
R. Šeškevičiaus įmonė „PROTERA“

Konsultantas - "PadanguParduotuve.lt" salonas Ukmergės g.

1250-2200 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Рассчитать »
Нетто в месяц
Vilnius - R. Šeškevičiaus įmonė „PROTERA“

Ko ieškome

Naujo perspektyvaus kolegos klientų aptarnavime ir pardavimų administravime.
Nereikalaujame turėti įspūdingą darbinę patirtį ar būti baigus specialius mokslus - pradžiai užtektų noro mokytis dirbant kartu su senaisiais kolegomis, dabar padedant jiems tvarkytis su kasdieniais darbais ir taip perimti jų sukauptą patirtį bei žinias automobilių aksesuarų prekyboje.

Kaip mes dirbame

Prižiūrime vieną didžiausių elektroninių padangų parduotuvių Lietuvoje, administruojame jos pasiūlą ir tvarkome užsakymus. Klientus taip pat aptarnaujame telefonu bei salone Vilniuje. Kuruojame prekių užsakymus, logistiką, dokumentaciją. Gautas prekes išsikrauname, sandėliuojame, vėliau perduodame klientams.

Iš Tavęs tikimės

  • Kad supranti, jog pirmas įspūdis labai svarbus. Klientų aptarnavime gera nuotaika, pastabumas ir mandagumas yra nuolatiniai palydovai. Greita orientacija taip pat labai padeda.
  • Kad supranti, jog padangos būna ne tik juodos ir apvalios. Pradžiai pakaks ir to, jei esi nusiteikęs pradėti smarkiai jomis domėtis bei atidžiai klausyti kasdienių patarimų iš kolegų.
  • Kad kompiuteris Tau ne priešas. Pažadame daug naujų programų ir žinių apie jas. Didžioji dalis paminėtų kasdienių iššūkių sprendžiama kompiuterio pagalba, todėl greitas ir sklandus naudojimasis bus nuolat reikalingas.
  • Kad 10 kg svoris Tavęs negąsdina. Toks yra vidutinis padangos svoris, o per dieną mes jų pakrauname ir iškrauname ne po vieną dešimtį.
  • Kad žinai, ką reiškia žodis „apskaita“. Prekės mūsų parduotuvėje juda nuolat, o tvarkingai suvesti dokumentai leidžia joms judėti sklandžiai. Atidumas ir kruopštumas čia tikrai praverčia.
  • Kad žinai, ką reiškia B kategorija. Jei jos dar neturi, tikimės, kad planuoji išsilaikyti. Kartais tenka šen bei ten palėkti.
  • Kad mėgsti tvarką ir švarą. Gali ir nelabai mėgti, bet ją palaikyti reikės.
  • Kad esi draugiškas, sąžiningas ir jau esi pasirengęs susipažinti su e-prekyba iš vidaus.

Tau siūlome

  • Nedidelį, bet komandišką ir draugišką kolektyvą naujame mūsų salone Ukmergės g. 246.
  • Atsakomybes, prisiimant jas po truputį. Visokeriopą kolegų pagalbą mokantis.
  • Kartu su atsakomybėmis kylantį atlyginimą ir motyvuojančius priedus.

Atlyginimas

1250-2200 €/mėn. neatskaičius mokesčių
Atlyginimas priklausys nuo Tavo ir skyriaus darbo rezultatų. Tikimės, o ir iš Tavęs reikalausime, jog pirmaisiais metais vidutinis Tavo atlyginimas į rankas viršytų 1000 eur/mėn.
R. Šeškevičiaus įmonė „PROTERA“
strongest_in_lithuania

R. Šeškevičiaus įmonė „PROTERA“

Protera, IĮ - jau 30 metų sėkmingai padangų prekyboje dirbanti kompanija, viena iš internetinės prekybos lyderių. Įmonė prekiauja lengvųjų automobilių padangomis, ratlankiais ir kitomis dalimis.