№1 Самый популярный портал по трудоустройству
Объявление о работе неактивно
Вы не можете больше претендовать на это объявление о работе, но посмотрите другие:
CVB клиент

Profesionalus vairuotojas (C kategorija )

Nuo 2300 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Рассчитать »
Нетто в месяц
Принимаем украинцев
Užsienis: Belgija - Olavs BV

Darbo pobūdis

Ar esate patyręs vairuotojas, turintis C kategorijos vairuotojo pažymėjimą? Ar norėtumėte prisijungti prie profesionalų komandos, turinčios išskirtines darbo sąlygas ir konkurencingą atlyginimą? Šiuo metu savo komandai Belgijoje ieškome kvalifikuoto ir patikimo profesionalaus vairuotojo.

Apie mus:
Esame dinamiška ir auganti įmonė, įsikūrusi Overijse, Belgijoje. Mūsų įsipareigojimas siekti meistriškumo ir naujovių padėjo mums tapti pramonės lyderiais, todėl dabar plečiame savo komandą, kad patenkintume augančią paklausą.

Privalumai:
Konkurencingas rinkos lygio atlyginimas. Visas išmokų paketas, įskaitant sveikatos draudimą ir pensijų planą. Pozityvus ir palaikantis kolektyvas.

Kaip pateikti paraišką:
Jei esate motyvuotas ir kvalifikuotas profesionalus vairuotojas, pasiruošęs prisijungti prie novatoriškos įmonės, turinčios puikias darbo sąlygas, mes Jūsų laukiame!

Pastaba: darbdavys nesuteikia apgyvendinimo paslaugų.

Reikalavimai darbuotojui

Galiojantis C kategorijos vairuotojo pažymėjimas. Įrodyta profesionalaus vairuotojo patirtis, pageidautina komercinėje arba transporto srityje. Puiki vairavimo istorija be avarijų ir pažeidimų. Rusų kalbos žinios.

Atlyginimas

Nuo 2300 €/mėn. neatskaičius mokesčių
CVB клиент

Olavs BV

"Olavs" yra nepriklausomas automobilių pardavėjas, įsikūręs pačioje Europos širdyje, kuris didžiuojasi teikdamas neprilygstamą ir lūkesčius pranokstančią automobilių pirkimo patirtį.
Turėdami platų žinomų gamintojų kruopščiai atrinktų transporto priemonių asortimentą, siūlome įvairų pasirinkimą, atitinkantį visus pageidavimus ir gyvenimo būdą.
Išskirtinumas - tai mūsų nepajudinamas įsipareigojimas siekti kokybės ir meistriškumo. Kiekviena mūsų kataloge esanti transporto priemonė yra kruopščiai tikrinama ir nuodugniai testuojama, kad būtų užtikrintas maksimalus patikimumas ir veikimas.
Mūsų aistringų automobilių ekspertų komanda padės jums kiekviename žingsnyje.