aukšto lygio ir restorano standartus atitinkančio svečių aptarnavimo užtikrinimas;
komandos formavimas, naujų darbuotojų įvedimas ir motyvavimas;
efektyvus darbų komandai paskirstymas ir kontrolė;
darbo grafiko aptarnaujančiam personalui sudarymas ir kontrolė;
ataskaitų rengimas.
Reikalavimai:
sėkminga, ne mažesnė kaip 2 metų vadovaujančio darbo patirtis restorane;
komunikaciniai įgūdžiai - gebėjimas bendrauti su komanda ir restorano svečiais;
aptarnavimo standartų išmanymas;
orientavimasis į rezultatus, analitinis mąstymas;
geros lietuvių ir anglų kalbos žinios žodžiu ir raštu;
vynų išmanymas;
geri darbo kompiuteriu įgūdžiai (kasos, MS „Excel“ programomis)
Atlyginimas
Nuo 3000 €/mėn. neatskaičius mokesčių
Darbą draugiškoje profesionalų komandoje viename geriausių Lietuvos restoranų, galimybes tobulėti ir mokytis, visada laiku mokamą motyvuojantį baltą atlyginimą, nemokamą maitinimą, motyvacinius priedus nuo asmeninių ir komandos pasiekimų.
UAB „Istorinė virtuvė“
Ertlio Namas - istorinės virtuvės restoranas Vilniaus senamiestyje.