№1 Самый популярный портал по трудоустройству

Sandėlio darbuotojai Skandinavų įmonėje

950-1150 €/mėn. Į rankas
Vilnius - Gi Group Lithuania
Darbo rinkos lyderė - Švedijos baldų gamybos kompanija ieško komandos pastiprinimo - PREKIŲ SURINKĖJŲ KRAUTUVU (APMOKYSIME). Be komfortabilių darbo sąlygų Tavęs laukia tikrai draugiškas ir jaunatviškas kolektyvas bei supratingas vadovas. Darbas yra slenkančiu grafiku nuo 18:00 iki 06:00 (tyrs darbo trys poilsio dienos).

Susidomėjai? Susipažink su darbo pasiūlymu ir sužinok kodėl dar verta čia dirbti!

Darbo pobūdis:

  • Pagrindinis darbas valdant autokrautuvą (šakinį ir aukštuminį) surinkti užsakymus, papildyti baldines prekes į lentynas. Neturint patirties - įmonė apmokys ir suteiks visas reikiamas žinias;

Mes tikimės, kad Jūs:

  • Turite puikius bendravimo įgūdžius ir mėgstate dirbti komandoje;
  • Privalumas - jeigu teko dirbti sandėlyje;
  • Galite dirbti naktinėje pamainoje slenkančiu grafiku.

Kandidatui siūlome:

  • Ne tik vidinės, bet ir tarptautinės karjeros galimybes - turime ne vieną sėkmės pavyzdį!
  • Šiuolaikiška, į darbuotojų gerovę orientuota darbo aplinka, išskirtinai draugiškas kolektyvas;
  • Sudaromas lankstus darbo grafikas (daugiau poilsio dienų);
  • Skanūs, sveiki ir labai pigūs pusryčiai, pietūs bei vakarienė;
  • Nemokami skanėstai, kava ir arbata;
  • Apmokymai naujai prisijungusiems bei asmeninio tobulėjimo mokymai.



Susidomėjai? Nieko nelauk ir susisiek su mumis!


Skambink Eglei +370 671 17881, Giedrei +370 650 28235.

Kandidatuodami į šią poziciją, Jūs sutinkate, kad UAB Gi Group Lithuania tvarkytų Jūsų pateiktus asmens ir specialiųjų kategorijų duomenis atrankų ir paieškos į laisvas darbo vietas tikslais UAB Gi Group Lithuania privatumo politikoje nurodyta tvarka. Taip pat Jūs sutinkate, kad Jūsų duomenys būtų saugomi UAB Gi Group Lithuania duomenų bazėje 30 mėnesių. UAB Gi Group Lithuania įsipareigoja saugoti Jūsų konfidencialumą. Daugiau informacijos: lt.gigroup.com/informacija-apie-asmens-duomenu-tvarkyma/



ATLYGINIMAS
: 950-1150 €/mėn. į rankas.

Atlyginimas

950-1150 €/mėn. į rankas

Gi Group Lithuania

Esame viena didžiausių pasaulyje HR sprendimų įmonė, veikianti 58-iose valstybėse. Lietuvoje turime padalinius Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Panevėžyje.

Gi Group yra vieta, kur tradicinės HR paslaugos susitinka su technologijomis, kad galėtume savo klientams pasiūlyti būtent jiems pritaikytus lanksčius ir inovatyvius sprendimus. Diegdami pažangias technologijas nepamirštame, kad visko centre - žmogus, kuris ieško darbo, o mūsų užduotis - tą paiešką padaryti kuo paprastesnę ir malonesnę.

Mums rūpi tai, ką darome, su užsidegimu ir komandiškai sprendžiame kylančius iššūkius, nuolatos mokomės ir siekiame inovacijų, nebijome atsakomybės ir niekada nepamirštame tvarumo principų. Jei Tau šios vertybės artimos, kviečiame prisijungti prie mūsų kolektyvo.

Посмотреть все объявления этой компании (37)