№1 Самый популярный портал по трудоустройству
Объявление о работе неактивно
Вы не можете больше претендовать на это объявление о работе, но посмотрите другие:
UAB „Solet“

Saulės elektrinių montuotojas - komandos vadovas Švedijoje ir Lietuvoje

2100-2300 €/mėn. Į rankas
Užsienis: Švedija - UAB „Solet“

Mūsų pasiūlymas

Siūlome neišsemiamų galimybių darbą saulės elektrinių montuotojui/komandos vadovui Lietuvoje ir Švedijoje. Darbo sutartis su UAB Solet Technics neterminuota, darbo vietos šalis keičiama kas mėnesį ištisus metus.

Užduotys ir atsakomybės

Didžiausia darbo dalis – elektrinių montavimas bei vadovavimas mūsų montuotojų brigadai, dirbsiančiai vienam stambiausių rangovų saulės energetikos srityje Švedijoje, pagrinde montuojant saulės elektrines ant komercinių pastatų stogų, apimant tik DC dalį. Aprūpiname darbo transportu, darbo priemonėmis, Švedijoje apgyvendiname.

Puiki proga užsidirbti didesnį atlyginimą, dirbant pamatyti tiek pietinę, tiek šiaurinę Švediją, įgauti joje patirties, įgyti žinių apie čionykščius darbo principus, statutus ir bendrąsias praktikas su rimta perspektyva netolimoje ateityje įsidarbinti švediškoje įmonėje, mokėti švediškus mokesčius ir galbūt čia apsigyventi visam laikui.

Tikimės, kad:

Tikimės, kad kandidatai turi saulės modulių montavimo, kabelių tiesimo, paruošimo žinias ir patirtį, kad visada savo darbe siekia aukščiausių kokybės standartų. Būtinos anglų kalbos žinios, atsakingumas, gebėjimas tvarkingai pasirūpinti statybvietėje esančiais dokumentais, mokėjimas skaityti brėžinius, socialiniai įgūdžiai bendraujant su Švedijos rangovo atstovais bei jų darbų vadovu.

Atlyginimas

2100-2300 €/mėn. į rankas
Priedų sistema priklausanti nuo darbo rezultatų.
UAB „Solet“

UAB „Solet“

UAB „Solet” – jau daugiau nei dešimt metų sėkmingai veikianti saulės energetikos įmonė. Projektuojame elektrines, deriname projektus, parenkame tinkamą įrangą, sumontuojame jėgaines, įrengiame fotovoltines sistemas ir priemones elektrai iš atsinaujinančių energijos išteklių, parengiame elektrinių modeliavimo ir gamybos prognozių ataskaitas, tvarkome dokumentaciją ir prižiūrime turimas elektrines.

Didžiuojamės, jog dirbdami savo kasdienį darbą, galime ne tik palengvinti gyvenimą klientams, partneriams, bet ir pasirūpinti jų, ir visų mūsų švaresne ateitimi.

Įgalinam žmones gyventi tvariau!

Sužinokite apie mus internete
informacija apie UAB „Solet“
2909 €
Vid. atlyginimas bruto
(91% didesnis už LT vidurkį)
40
Darbuotojų skaičius
5-10 mln. €
Pajamos 2022 m.
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 2097 €
25% uždirba 2097-2527 €
25% uždirba 2527-3180 €
25% uždirba nuo 3180 €