№1 Самый популярный портал по трудоустройству
UAB „Personalo valdymo inovacijos“

Sistemų inžinierius (-ė)

2095-2630 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Рассчитать »
Нетто в месяц
Vilnius - UAB „Personalo valdymo inovacijos“

Darbo pobūdis

IT infrastruktūros veikimo 24x7 užtikrinimas (serverinės priežiūros organizavimas), programinės įrangos administravimas, konfigūravimas, sutrikimų šalinimas, priežiūra;
Prižiūrimų sistemų, tinklų, atsarginių duomenų kopijų konfigūravimas ir administravimas, avariniai atstatymai, diegimai, planavimas;
Darbo vietų veikimo užtikrinimas;
Saugumo sprendimų diegimas ir priežiūra.

Reikalavimai darbuotojui

IT infrastruktūros sprendimų išmanymas bei darbo patirtis;
Naudingos žinios: Microsoft Windows Server išmanymas, Active Directory, virtualizacijos platformų išmanymas (pageidautina Hyper-V), “Cluster” sistemų išmanymas;
Techninės anglų kalbos žinios, privalumas - rusų kalbos žinios.

Įmonė siūlo

Gerą, kompetencijas ir gebėjimus atitinkantį darbo atlyginimą, motyvacinius priedus;
Patirtį stambioje ir modernioje, sėkmingai veikiančioje ir besiplečiančioje įmonėje;
Asmeninio tobulėjimo ir karjeros galimybes;
Visas papildomas naudas, kurias gali pasiūlyti konkurencinga IT sektoriaus įmonė (moderni ir šiuolaikiška darbo aplinka, kvalifikacijos kėlimas, konferencijos ir kt.).

Atlyginimas

2095-2630 €/mėn. neatskaičius mokesčių
Nurodytas orientacinis atlyginimas. Konkretus atlyginimas derinamas su kandidatu, priklausomai nuo jo patirties ir kompetencijų.
UAB „Personalo valdymo inovacijos“

UAB „Personalo valdymo inovacijos“

Mūsų klientas - įmonė, vykdanti bankų ir kitų finansinių institucijų veiklą užtikrinančios techninės įrangos pardavimus ir šių įrengimų bei kitų bankinių ir su mokėjimų sprendimais susijusių IT sistemų administravimą, aptarnavimą ir palaikymą.

Nuo 2008 metų vykdome aukščiausio ir vidutinio lygmens vadovų, siauros specializacijos darbuotojų, administracijos bei gamybos darbuotojų paiešką, atranką bei galvų medžioklę. Operatyvumas, kokybė ir atsakomybė už rezultatus - mūsų vertybės, kurių dėka subūrėme lojalių klientų ratą.

"Personalo valdymo inovacijos" - teisingas pasirinkimas įmonei ieškant darbuotojo, o kandidatui - tinkamo darbo pasiūlymo.

Ieškote darbuotojų? Ieškote darbo?
Susisiekite:

***

Informuojame, kad vykdydami atranką tvarkysime Jūsų asmens duomenis, vadovaudamiesi LR galiojančiais teisės aktais bei BDAR. Daugiau informacijos rasite čia:

Konfidencialumą garantuojame. Informuosime tik pasirinktus kandidatus.