№1 Самый популярный портал по трудоустройству

SOCIALINIS PEDAGOGAS

1659-2330 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Рассчитать »
Нетто в месяц
Vilnius - VILNIAUS LOPŠELIS-DARŽELIS „SAULĖGRĄŽA“

Darbo pobūdis

Padėti įgyvendinti lopšelio-darželio ugdytinio teisę į ugdymą, užtikrinti jo saugumą darželyje bei sudaryti prielaidas pozityviai ugdytinio socializacijai ir pilietinei brandai. Socialinis pedagogas dirba kartu su kitais pedagoginiais darbuotojais, mokytojais, kitais specialistais, tėvais (globėjais, rūpintojais), darželio bendruomene. Jo veikla grindžiama ugdytinio interesų, orumo, individualizavimo, visapusiškumo, prieinamumo, ugdytinio dalyvavimo priimant su juo susijusius sprendimus, bendradarbiavimo, konfidencialumo principais.
Socialio pedagogo darbo krūvis - 0.75 pareigybės. Viso 27 val. per savaitę, iš jų 60 proc. skiriama tiesioginiam darbui su vakais ir 40 proc. netiesioginiams darbui (pasirengimas veikloms, užsiėmimams su vaikais, dokumentų pildymas, mokytojų, tėvų konsultavimas ir kt.)

Reikalavimai darbuotojui

Socialinio pedagogo kvalifikacijai keliami reikalavimai:
  • įgytas aukštasis išsilavinimas ir socialinio pedagogo kvalifikacija (gali būti studentas);
  • įgytas socialinės pedagogikos kvalifikacinis laipsnis (profesinio bakalauro, bakalauro, magistro) ir pedagogo ar socialinio pedagogo kvalifikacija;
  • baigta socialinės pedagogikos studijų programa aukštojoje mokykloje ir įgyta pedagogo kvalifikacija; - įgytas socialinės pedagogikos magistro kvalifikacinis laipsnis, išklausyta ir atsiskaityta už ne mažiau kaip 90 studijų kreditų socialinės pedagogikos studijų modulį aukštojoje mokykloje.
Labai svarbūs komandinio darbo įgūdžiai, gebėjimas reikšti mintis žodžiu ir raštu, gebėjimas bendrauti ir bendradarbiauti.
Gebėjimas dirbti IKT.

Atlyginimas

1659-2330 €/mėn. neatskaičius mokesčių
Už labai gerus veiklos rezultatus metų pabaigoje gali būti mokamos premijos.
informacija apie VILNIAUS LOPŠELIS-DARŽELIS „SAULĖGRĄŽA“
1838 €
Vid. atlyginimas bruto
(21% didesnis už LT vidurkį)
60
Darbuotojų skaičius
Darbuotojų pasiskirstymas pagal atlyginimus (neatskaičius mokesčių):
25% uždirba iki 1204 €
25% uždirba 1204-1695 €
25% uždirba 1695-2281 €
25% uždirba nuo 2281 €

Вас также может заинтересовать: