№1 Самый популярный портал по трудоустройству
Объявление о работе неактивно
Вы не можете больше претендовать на это объявление о работе, но посмотрите другие:
VšĮ „Lauko darželis“

Vaikų psichologas (-ė) Vilniuje

2000 €/mėn. Neatskaičius mokesčių
Рассчитать »
Нетто в месяц
Vilnius - VšĮ „Lauko darželis“

Darbo pobūdis

Ieškome psichologo (-ės) į Lauko darželio ir Lauko mokyklos ugdytojų šeimą Vilniuje. Garantuojame daug buvimo lauke stebint vaikus ir bendraujant su jais, pokalbius prie arbatos su ugdytojais bei galimybes bendradarbiauti su šeimomis privačiai. Siūlome ilgalaikę karjerą šiuolaikiškoje organizacijoje, veikiančioje pagal skandinavišką modelį. Dirbame pagal bendrojo ugdymo programas, daugiausia laiko leidžiame lauke. Esame įsikūrę Pavilnių regioniniame parke.

Siūlome darbą nuo ketvirčio iki pusės etato (poreikį aptarsime individualiai, įvertinant vaikų skaičių).

Mūsų darbo principai: susiklausiusi komanda – pasitikime vienas kitu, įgyvendiname geriausias idėjas, lanksčiai taikome žinias mažųjų auklėjimui; darbo drabužiai lauko sąlygoms; jaukios kolektyvo tradicijos.

DARBO VIETA: Pūčkorių g. 5, Pavilnių regioninis parkas, VILNIUS.

Veiklos ir atsakomybės:

Kviesime jus dirbti vaikų grupėse su ugdytojų komanda. Pagal susitarimą atvyksite praleisti laiko su vaikais, bendrausite su jais, stebėsite situacijas, konsultuosite ugdytojus.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai:

Ieškome vaikų psichologo kvalifikaciją turinčio, atsidavusio, vaikus gerbiančio ir mylinčio žmogaus, kuriam artima gamta, holistinio ugdymo idėjos. Tikimės, kad lengvai užmezgate kontaktą ir gerai jaučiatės bendradarbiaudamas(-a) kolektyve. Darbo patirtis ugdymo įstaigoje gali būti privalumas.

Lauksime jūsų gyvenimo aprašymo (CV). Užtikrinsime jūsų asmens duomenų konfidencialumą. Kviesime susipažinti nelaukdami skelbimo galiojimo pabaigos.

Atlyginimas

2000 €/mėn. neatskaičius mokesčių
Atlyginimą patikslinsime suderinę etato dydį.
VšĮ „Lauko darželis“

VšĮ „Lauko darželis“

VšĮ Lauko darželis – vaikų lauko darželis – vieta, kur vaikai iki 7 metų amžiaus beveik visą savo laiką aktyviai leidžia lauke. Augame sveikai gamtoje. Vadovaujamės humanistinės pedagogikos principais ir nuostata – nėra netinkamo oro, yra tik netinkama apranga. Patalpų prireikia higieniniais tikslais, veikloms, poilsiui ir tais atvejais, kai oro sąlygos tampa per sudėtingos.

Lauko darželis įkurtas 2014 m. Vilniuje, Pavilnių regioniniame parke. Šiuo metu Lauko darželis veikia Pavilnių parke Vilniuje ir Lampėdžių miško parke Kaune. Vilniuje, Pavilnių parke, jau keletą metų veikia ir pradinė Lauko mokykla.
informacija apie VšĮ „Lauko darželis“
1757 €
Vid. atlyginimas bruto
(15% didesnis už LT vidurkį)
20
Darbuotojų skaičius
1-2 mln. €
Pajamos 2022 m.