№1 Самый популярный портал по трудоустройству
Объявление о работе неактивно
Вы не можете больше претендовать на это объявление о работе, но посмотрите другие:
MB „Liumikas“

VAIRUOTOJAS – HIDROMANIPULIATORIAUS (FISKARO) OPERATORIUS (-Ė)

1000-1400 €/mėn. Į rankas
Принимаем украинцев
Vilnius - MB „Liumikas“

Mūsų pasiūlymas

Siūlome ilgalaikį darbą patikimoje ir pelningoje įmonėje. Žadame subalansuotą darbo krūvį, tvarkingą techniką – hidromanipuliatorių (fiskarą), darbo telefoną, patogų darbo grafiką. Turime galimybę dalinai kompensuoti Jūsų kelionės išlaidas iki fiskaro. Žadame sąžiningą atlygį ir solidžias premijas.
Norėtume išsamiau pristatyti pasiūlymą, todėl siųskite savo gyvenimo aprašymą, o Jūsų asmens duomenų saugumu pasirūpinsime tinkamai.

Pareigos ir atsakomybės

Šiame darbe vairuosite hidromanipuliatorių (fiskarą). Pagal iš anksto suderintus klientų užsakymus vyksite į objektus ir, pasikrovus su manipuliatoriumi krovinį, pervešite jį nurodytu adresu. Kilus klausimams, konsultuositės su vadovu, tarsitės su klientu. Transportuojame paletes, stogo dangą, medieną, metalo gaminius, konteinerius, metalinius garažus ir kt. Dažniausiai - Vilniaus apskrityje. Išsamiau – susitikimo metu.

Lūkesčiai Jūsų kompetencijai

Tikimės, kad turite darbo hidromanipuliatoriumi (fiskaru) patirties, galiojantį vairuotojo pažymėjimą, išmanote techniką ir gebėtumėte šalinti smulkius gedimus. Į komandą labiausiai kviestume tvarkingą, mandagų ir atsakingą darbuotoją, kuriuo galima pasitikėti.
Siųskite savo CV jau šiandien – aptarkime pasiūlymą.

Atlyginimas

1000-1400 €/mėn. į rankas
Priedų ir premijų sistemą aptarsime susitikimo metu
MB „Liumikas“

MB „Liumikas“

UAB „Smart guys“ sėkmingai jau daugiau nei penkerius metus valdo transporto paslaugas teikiančią veiklą ir prekinį ženklą „Mes jau čia“. Klientai vertina mūsų teikiamas perkraustymo paslaugas už patikimumą, atsakomybę ir kokybę. Plečiame savo veiklą, tobuliname darbo priemones ir motyvacines sistemas. Tikime, kad dirbti kartu su mumis – galėtų būti puikus sprendimas.
Sužinokite apie mus daugiau internete


Kviečiame į komandą patyrusį darbuotoją šioms pareigoms: