№1 Самый популярный портал по трудоустройству

UAB „Ventmann“ открытые вакансии:

UAB „Ventmann“

Mūsų pasirinkimas oro elegancijai. Ši frazė – tai pamatinė idėja, pagal kurią įmonė Ventmann organizuoja ir plečia savo veiklą. Mes esame inovatyvių, modernių ir elegantiškų oro difuzorių gamintojai, pirmieji rinkoje gamybai naudojantys unikalų, patentuotą dizainą bei mūsų pačių sukurtą gipso kompozitą.

Inovatyvūs sprendimai sukurti galvojant apie dizainą

Ventmann berėmiai gipsiniai oro difuzoriai leidžia architektams ir interjero dizaineriams realizuoti savo norimą dizainą neieškant kompromisų. Gipsas yra labai draugiška medžiaga aplinkai, joje nėra jokių metalų ar plastiko priemaišų, ji neišskiria kenksmingų cheminių medžiagų, nedega, neteršia.

Naudojant priglaistomą gipsinį oro difuzorių interjere visada turėsite vienalytę spalvą (ko neina pasiekti bandant uždažyti metalinius ar plastikinius difuzorius), mūsų specialiai sukurtas gipsinis mišinys naudojamas difuzoriuose maksimaliai sulimpa su lubų ar sienų gipso plokšte, išvengiama skilimų ar įtrūkimų. Jis glaistomas, šlifuojamas, dažomas. Tokiu būdu nebus jokių neatitikimų ar nelygumų. Tik nepriekaštingas dizainas.

Plačiausia produktų gama, universalumas

Ventmann automatizuotos gamybos technologijos dėka galime pasiūlyti plačiausią produktų gamą - nuo paprasčiausių CIRCLE apvalių ar keturkampų SQUARE oro difuzorių, iki linijinių LINE serijos tinkančių dideliems oro srautams viešbučiuose, konferencijų salėse ir pan. LINE difuzoriai sukurti taip, kad juos sumontuoti objekte užtrunka iki 30% greičiau lyginant su standartiniai sprendimais iš aliuminio, metalo ar plastiko.

Produktai yra patentuoti ir su tarptautiniais apdovanojimais už inovacijas.
Объявления о работе в компании