Maisto gaminimas pagal technologinį procesą.
Maisto gaminimas pagal užsakymus.
Higienos normų laikymasis. Darbas pagal slenkantį grafiką, taikant suminę darbo laiko apskaitą, pamainomis. Darbas sezoninis arba nuolatinis.
Reikalavimai darbuotojui
Turintis virėjo (-os) darbo patirties arba didelis noras mokytis.
Darbštumas,iniciatyvumas,orientacija į kokybišką rezultatą.
Operatyvus ir sklandus bendradarbiavimas su kolegomis. Patirtis ruošiant maistą pobūviams, banketams, furšetams. Domėjimasis maisto naujovėmis.
Įmonė siūlo
Maitinimą darbo metu. Kelionės atvykimo į/iš darbą kuro išlaidų kompensavimas. Galimybė nakvoti pamainos metu. Darbo grafiką, kuris gali būti derinamas. Draugišką kolektyvą.