№1 Самый популярный портал по трудоустройству

Vilniaus universitetas открытые вакансии:

Vilniaus universitetas

Vilniaus universitetas lyderiaujanti Lietuvos aukštoji mokykla, kurios padaliniai veikia Vilniuje, Kaune ir Šiauliuose. Tarp 500 geriausių pasaulio universitetų esantis VU yra Europos universitetų aljanso Arqus narys, bendradarbiauja su Lietuvos ir užsienio mokslo centrais, verslo įmonėmis.

Universitetas sukuria per 5000 darbo vietų įvairių sričių specialistams, vertinantiems iššūkius bei motyvuojančią ir nuolat tobulėti skatinančią darbo aplinką. Mes atvira, inovatyvi tarptautinė bendruomenė, puoselėjanti tarpusavio pagarbos, nuomonių įvairovės ir tolerancijos idėjas.

Siekiame kurti ir užtikrinti tokią organizacinę kultūrą, kurioje visi jaustųsi saugūs, priimti, galėtų puoselėti savo individualumą ir realizuoti savo potencialą, todėl laukiame įvairios gyvenimo patirties turinčių kandidatų (-ių), nepaisant lyties, rasės, tautybės, pilietybės, kalbos, kilmės, socialinės padėties, tikėjimo, įsitikinimų ar pažiūrų, amžiaus, lytinės orientacijos, negalios, etninės priklausomybės, religijos ar šeiminės padėties.
Объявления о работе в компании